Hírek

Kozma Orsi a GUESS nagykövete

Kozma Orsi a GUESS nagykövete

Kozma Orsi számtalan díjjal és elismeréssel jutalmazott színésznő és énekesnő, aki már kislányként a Magyar Rádió Gyermekkórusában énekelt, a Toldy Mária stúdióban színészmesterség tanulmányokat folytatott, majd a Budapesti Operettszínház színpadán debütált a Valahol Európában című musicalben Éva szerepében. Országos ismeretséget a Jazz+Az zenekar hozta meg számára, az ezredfordulón lett tagja a Cotton Club Singers-nek. Első önálló szólóalbuma az Egy szó 2007-ben jelent meg. Olyan nagy zenészekkel dolgozott együtt mint Presser Gábor, Tolcsvay László, Dés László, Novák Péter, Keresztes Ildikó, hogy a teljesség igénye nélkül,  csak a szakma legnagyobbjait említsük.  Kozma Orsi a GUESS nagykövete!

Orsi nem csak elbűvölő szépséggel rendelkezik a fantasztikus tehetsége mellett, de nagyon művelt és kultúrált is. Sok kedvenc előadója van, rengeteg zenét hallgat. Meghatározó előadó művész volt számára Björk, Barbra Streisand, Sting és Malek Andrea. Nagyon bírja Billie Ellish-t, Dua Lipát. Nagyon szereti a New York Voices-t, a Take 6-et, DeeDee Bridgewatert de Pharrell Williamst is. Bach vagy Bartók nevét is megemlíti amikor a kedvencei felől érdeklődünk! A filmek terén imádja a képregényekből készült adaptációkat. Szereti a klasszikussá vált Poirot sorozatokat, sokáig az egyik nagy kedvence a Három szín trilógia volt, Krzysztof Kieślowski-tól. Michelangelo életéről szóló könyvet olvasta legutóbb, amit már nem első alkalommal vett a kezébe. Kedvenc írói között Fekete István, Kundera és Eszterházyt sorolja fel. Az előadó művészetben legfontosabbnak az önkifejezés erejét, a szabadságot tartja.

– Kedves Orsi, mi újság veled mostanában? Hogyan érzed magad?

Köszönöm, nagyon jól vagyok. Pörgős, intenzív időszakban vagyok, sok mindenre készülök, új dalok, új koncertek és projektek vannak kilátásban.

 

 

– Milyen meghatározó dolgok történtek veled a napokban?

Nemrég jelent meg Varga Viktorral közös dalom, melynek címe Lefotózlak. Az ehhez készült videó is szépen megy, jó a fogadtatása. Bognár Tibor rendezte, főszereplője Vasvári Vivien, akinek egy napját követjük végig Viktorral, mint a tökéletesség angyalai, akik ügyelnek arra, hogy a lehető legtökéletesebb fotó, poszt készüljön el. Kicsit csavartunk a dal alap mondanivalóján, kicsit humoros formában próbáljuk bemutatni korunk egyik fő jelenségét, miszerint a social media teljesen begyűrűzött az életünkbe, s ha nem figyelünk, átveheti az irányítást.

Kozma Orsi a GUESS nagykövete

 

– Mit gondolsz a GUESS márkával kapcsolatban?

Nagyon nőies és stílusos. Imádom az apró részleteket, a csillogást, jól lehet variálni a különböző kollekciókat az órákkal, minden alkalomhoz passzolnak, legyen szó fellépésről vagy egy hétköznapi viseletről.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy a márka nagykövete lehettem.

– Milyen kedves történeted van a GUESS karóráddal kapcsolatban?

Azt vettem észre, hogy mindenkinek egyből megakad a tekintete az órán. A lányaim pedig előszeretettel próbálgatják magukon. Egy időben nem hordtam karórát. Ez mára megváltozott, a Guess megváltoztatta az órákhoz fűződő viszonyomat.

– Mi a legjobb a GUESS márkában?

Mindenki megtalálhatja a személyiségének megfelelő darabot. Ha csak nyakláncot vagy egy órát viselsz, máris feldobja, stílusossá, elegánssá teszi az öltözéket, illetve annak viselőjét.

Kozma Orsi a GUESS nagykövete

– Min dolgozol mostanában? Mikorra várható új lemez? Új dal? Új videóklip?

A legújabb dalom, a Lefotózlak a klippel együtt nemrég jött ki. Egy nagyszabású adventi jazz koncertre készülök a Fasori Evangélikus Templomban december 14-én. Illetve mindjárt itt a 2020. január 17-i Jazz+Az koncert is, amely az Arénában lesz.

Kozma Orsi a GUESS nagykövete

– Mik a távlati céljaid?

Szeretnék még sokáig énekelni, alkotni. De ami a legfontosabb számomra, az a családom. Az anyaság egy új és érdekes szerep számomra, egyben önismereti út is. Szeretném ezt az utat bejárni velük, és minél messzebbre jutni, élményekkel gazdagon.

Képek forrása: Kozma Orsi Facebook, illetve Instagram oldala!